+36 53 386 854

...


H3O
TechnológiaAz EIMÁ-n elnyert Technical Innovation Award és Blue Award, illetve a FIMA 2016-on korábban bezsebelt újítási díj (Outstanding Technical Novelty Award) révén az H3O Air Blast a legtöbb díjat kapott ültetvénypermetező a történelemben.

A H3O permetező rendszer forradalmi újdonság a piacon!

A termésminőség szempontjából a permetezés az egyik legfontosabb munkaművelet. A jelenlegi módszerek mellett a hibás kezelések 80%-át a gépek nem megfelelő üzemeltetése okozza. Jelentős többletköltséget jelent a kezelés megismétlése, nem beszélve annak a kockázatáról, hogy a rossz minőség miatt eladhatatlan lesz a termés. A H3O megoldást jelent a problémára, hiszen a gép automatikus figyelmeztetést küld a gépkezelőnek akkor, ha a körülmények optimálisak a permetezéshez.
Az H3O eme újításai révén nagyban nő a munka hatékonysága, optimalizálása, csökkennek a költségek, a környezet vegyszerterhelése, valamint nő az élelmiszer-biztonság. A H3O permetező technológával akár 25%-kal csökkenthetőek a vegyszerköltségek, illetve 4 l/órával az üzemanyag-fogyasztás. Mindez azért lehetséges, mert a légáram alkalmazkodik a vegyszerdózishoz és a környezeti körülményekhez, az ültetvénytelepítési sűrűségéhez, így sokkal kisebb a szer elsodródása, tehát az elpocséklót, természetbe feleslegesen kiszórt szer mennyisége. Ez jelentős megtakarítás a gazdálkodónak, a környezetnek és a fogyasztónak egyaránt előnyös, ugyanis a kevesebb vegyszer az élelmiszer biztonságát is javítja. Emellett az H3O folyamatosan, automatikusan kitölti a permetezési naplót. Túl azon, hogy így e művelet időtartama is megspórolható, a rendszer egy nagyon pontos információforrást hoz létre az élelmiszer-biztonság tekintetében a gyümölcsöt ért kezelésekről.
Az H3O-technológia amely, hatékony és öko-innovativ termelés és élelmiszer- előállítás program keretén belül az EU támogatásával született meg, mérföldkövet jelent, hiszen környezetkímélő és egyszerre jövedelmező a gazdáknak.Lakkos Kft.

+36 30 958 58 75

2730 Albertirsa, Szentmártoni út 60.

6400 Kiskunhalas, Átlós utca 25.